Doe ook mee aan de HJSC EK-pool 2024

Van harte welkom bij de HJSC EK-pool. We gaan terug naar Deutschland, 36 jaar nadat we daar als Nederland onze eerste en enige hoofdprijs op een eindtoernooi pakten. We gaan vanaf vrijdag 14 juni weer op zoek naar de beste voorspeller van HJSC. En voor de beste voorspeller ligt er zelfs nog een mooi prijsje klaar, al is de hoofdprijs nog afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wie wordt de opvolger van het ‘orakel van Hommerts’ genaamd Ronald Yntema, die drie jaar geleden de EK-pool op zijn naam schreef? En wie volgt de ‘ziener van de Wymerts‘ als laatste HJSC-poolwinnaar op?

Even de administratieve zaken op een rij, dan hebben we die ellende maar gehad.
Deelname kost 5 euro per persoon. De helft van het geld wordt meegenomen in de prijzenpot, de andere helft gaat naar HJSC. Zowel de nummers 1 en 2 winnen een geldprijs. Er is tevens een trofee voor de ‘grijze muis’ van het toernooi. Je wordt toegelaten in de EK-pool als de betaling is voltooid.

KLIK HIER OM MEE TE DOEN

Het geld kan overgemaakt worden (met als beschrijving: EK Pool) op het bankrekeningnummer van HJSC: NL32RABO0328800864.

Updates van de pool zijn te zien op de website van HJSC.

Algemene voorwaarden van de pool

Wedstrijden: Je kunt tot één minuut voor de aftrap je uitslag wijzigen. Eerste deadline is dus vrijdag 14 juni om 20:59 UUR! Dan moet je minstens de wereldkampioen, eindstanden van de poules, de topscorer, het aantal doelpunten, rode en gele kaarten hebben ingevuld. En natuurlijk de uitslag van het openingsduel tussen Qatar en Ecuador. Dat wordt smullen zeg!

LET OP: bij achtste finales, kwartfinales, halve finales én finales gaat het om de stand na 90 minuten PLUS verlenging! Strafschoppen tellen niet mee. Zie ook het tabblad spelregels (die van Flexvoetbal).

Eindstanden groepen: Voor het juist voorspellen van de groepseindstanden krijg je ook punten. Deze kun je automatisch laten berekenen door de site, op basis van je ingevulde scores. Of je kunt het handmatig doen, mag ook (het hoeft niet per se overeen te komen met je uitslagen).

Wereldkampioen: Vul het land in waarvan jij denkt dat die het EK gaat winnen.

Topscorer: kies een speler uit de lijst van wie jij denkt dat die topscorer van dit EK wordt.

Aantal goals: hoe vaak (inclusief verlengingen) wordt er gescoord? Je kunt je eigen scores optellen, maar een cijfer gokken is beter. TIP: kijk ook even naar voorgaande edities. Wat je hier voorspelt, kan veel invloed op je eindscore hebben. Per doelpunt dat je er naast zit, gaat er een percentage van het maximale puntentotaal af.