Sponsoren steken HJSC in het nieuw

Velen was al opgevallen dat er veel nieuwe HJSC-kleding is. Dat begon aan het einde van het vorige seizoen al met de nieuwe presentatiepakken van HJSC 1. Dankzij LX-events, VLI-Transport, JT-Stalling, KOI-Sneek en Textielstra dragen de selectiespelers van HJSC voor en na de wedstrijden prachtige trainingspakken. En dat is niet alles. Want dankzij Bentacera zijn er ook prachtige polo’s voor de spelers van HJSC 1.

Dat is nog lang niet alles. In samenwerking met Textielstra is er bovendien een prachtige nieuwe webshop geopend. Allemaal nieuwe kleding in HJSC-stijl voor iedereen te koop. Het is nu af te rekenen via IDeal en wordt ook nog eens thuisbezorgd. Makkelijker kunnen we het toch niet maken. Het mooiste is dat HJSC een mooi percentage krijgt van elke bestelling.

Nieuwe wedstrijdtenues voor de senioren.
HJSC 2, HJSC 35+ en HJSC 45+ spelen sinds dit seizoen in nieuwe wedstrijdtenues. Een prachtig shirt met een groene kleur die iets doet denken aan het groen wat HJSC jaren geleden aan had. Meer lichtgroen dus, en prachtige witte strepen op de mouwen. Om dit te realiseren heeft de sponsorcommissie hard haar best gedaan om sponsors hier aan te binden. Dorpshuis Oan it Far is de hoofdsponsor van de drie teams en pronkt dus voorop het tenue. Proefkantoor De Klerk staat op de rug van HJSC 2. Afgelopen zondag ging een delegatie van het hoofdbestuur en de sponsorcommissie naar Woudsend om de contracten te tekenen. En uiteraard om even heerlijk te eten. Wij danken Eeltje & Neeltje van der Woude voor hun gastvrijheid.

Poeliersbedrijf Jan Krist sponsort HJSC 35+ en HJSC 45+. Net als De Klerk op de rug van het tenue. De contracten met Jan en Femmie Krist zullen binnenkort worden getekend. Ook Corry en Erik Jorritsma van het dorpshuis zullen snel hun krabbel onder het nieuwe contract zetten.

Wij danken alle sponsoren voor het verbinden van hun naam aan onze club. Kom zeker eens kijken naar de prachtige tenues van de heren.