HJSC start samenwerking met Movement Sportrevalidatie

Vanaf 5 augustus 2024 beschikt HJSC over een fysiotherapeut. Elke maandagavond is Wilco Plantenga van Movement Sportrevalidatie uit Sneek op onze club. Tijdens een soort inloopspreekuur zal hij spelers helpen met (beginnende) klachten. Hij beoordeeld de klachten en geeft een passend advies. En dit kost onze leden helemaal niets.

Eventuele vervolgbehandelingen kunnen gewoon bij de eigen fysiopraktijk worden uitgevoerd maar uiteraard ook bij de kliniek van Wilco in Sneek.

Hoe werkt het precies?
Mocht je een blessure hebben opgelopen dan kun je Wilco een berichtje sturen. Hij maakt dan een afspraak voor maandagavond vanaf 18.30 uur met de betreffende speler. Hij zal de klacht gaan beoordelen, behandelen en geeft advies. Omdat Wilco gespecialiseerd is in revalidatie kan hij ook goede tips geven om thuis mee aan de slag te gaan.

Dit is dus echt voor alle leden van HJSC
Vanaf de jongste jeugd tot aan de oudste veteranen. Iedereen die spelend lid is van HJSC kan gebruik maken van deze samenwerking. Het is alleen belangrijk om even een berichtje te doen aan Wilco zodat er geen lange wachttijden ontstaan en er een goede planning gemaakt kan worden.

Wilco Plantenga: 06-28374964
Movementsportrevalidatie.nl