HJSC 2 hoopt eindelijk weer eens te spelen, VR1 afgelast en HJSC 1 tegen Mulier

Met nog maar drie gespeelde wedstrijden is HJSC 2 wel weer eens toe aan een wedstrijd. Al een stuk of vijf keer zijn de wedstrijden van It Twadde afgelast. Zaterdag tegen VVI 3 lijkt de ploeg eindelijk weer eens in actie te komen.

Jeugdwedstrijden in Hommerts
09:00 | JO9-2 – Workum JO9-2JM
10:15 | MO11-1 – Urk MO11-1

Wedstrijd VR1 wederom afgelast
Net als vorige week gaat het duel van de VR1 niet door. De wedstrijd is door de tegenstander voor de tweede week op rij afgelast en dus genieten de vrouwen een vrij weekend.

HJSC 2 mag eindelijk weer aan de bak
Wekenlang werden de wedstrijden van HJSC 2 afgelast. Eénmaal omdat de ploeg zelf niet genoeg spelers had maar vaker was dit het geval bij de tegenstander of was het veld onbespeelbaar. Niets lijkt HJSC 2 meer in de weg te zitten om zaterdagmiddag om half 3 in Hommerts tegen VVI 3 te spelen.

HJSC treft Mulier voor de tweede keer
HJSC 1 heeft wel alle wedstrijden tot op heden kunnen spelen en gaat op voor speelronde 9. Na de domper van vorige week tegen RKO (0-2 verlies) en de bekernederlaag in Sneek staat de wedstrijd tegen Mulier op het programma. Mulier staat voorlaatste en dus telt alleen een zege in Witmarsum. In de groepsfase van het bekertoernooi eerder dit seizoen was HJSC met 3-0 te sterk. Wil HJSC nog kans maken of winterkampioen te worden dan zal een zege noodzakelijk zijn.

Selectie HJSC tegen Mulier
1. Johan de Boer (K)
2. Erro Hofstra
4. Aizo Veltman
6. Jelger de Boer (C)
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Henk Hoekstra
10. Pieter Wiersma
11. Justin Boonstra
12. Mark Jaarsma
13. Ramon Raap
14. Piet Jan Nauta
15. Hein Kemme
16. Bert Veltman
17. Redmer van Netten
18. Herre Bosma