Oefenduels HJSC in aanloop na competitiehervatting

De selectie van HJSC 1 speelt deze week twee oefenwedstrijden in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Een seizoenshelft die wel eens heel spannend kan gaan worden. De koploper van de vijfde klasse a oefent op dinsdag 29 januari tegen SC Creil. Dat is zeker geen onbekende tegenstander. De huidige nummer acht van de vierde klasse was in competitieverband al vaak de tegenstander van HJSC. Echter wist de ploeg in het seizoen 2016/2018 te promoveren via de nacompetitie naar de vierde klas. Het duel begint om 20:15.

Zaterdag oefent HJSC eveneens tegen een vierde klasser. Delfstrahuizen is om 12:15 de tegenstander van HJSC. Vanwege verwachte weersvoorspellingen wordt uitgeweken naar het kunstgrasveld van vv Aengwirden, Het sportpark “Bij de Fjilden in Tjallebert zal het decor zijn voor deze wedstrijd.

Op zaterdag 9 februari hervat HJSC de competitie met gelijk een belangrijke wedstrijd. Nummer twee sv ENS zal dan de tegenstander zijn. Dit duel start zoals gebruikelijk om 14:30 uur op Sportpark Oan it Far in Hommerts. Hopelijk tot dan!