Ruime zege voor HJSC VR1 in Oudehaske

Na het gelijkspel tegen Mulier afgelopen week, zijn we zaterdag vol frisse moed afgerezen naar Oudehaske voor een wedstrijd tegen ST Oudehaske/ FFS VR1. Iedereen had er weer erg veel zin in en het weer zat ook nog eens mee! Helaas moesten we voetballen zonder publiek.

Na een korte teambespreking mochten we om 12.30 eindelijk van start. De wedstrijd begon aardig gelijkwaardig. Na een paar gemiste kansen van HJSC VR1 kregen we een tegenaanval, waarna een hands in het 16 meter gebied volgde. de bal moest op de stip wat in de 8ste minuut leidde tot een 1-0 achterstand. We herpakten ons gelukkig snel en waren duidelijk sterker dan onze tegenstander. Enkele minuten na de penalty maakte Ilona de 1-1. In de 32ste minuut maakte Ymkje de 1-2 en 1 minuut later maakte Michelle de 1-3. We gingen met een gerust gevoel de rust in, maar er kon natuurlijk nog van alles gebeuren, de wedstrijd was nog niet gespeeld.

Opnieuw begonnen we sterk aan de wedstrijd, wel waren we vrij gelijkwaardig en vielen er voor beide partijen een aantal kansen,  Maar in de 80ste minuut kon een doelpunt natuurlijk niet uitblijven. Wederom passeerde Ymkje de keepster met een prachtig schot. Met als eindstand van de wedstrijd 4-1 voor de dames van HJSC. Na de wedstijd klonk al snel het clublied! Op naar de 3de helft.

Aankomende zaterdag staat ons een pittige thuiswedstrijd te wachten tegen Lemmer, hopelijk wederom met een goed resultaat.