Kom gratis kaboutervoetballen bij HJSC (4,5,6 jaar)

Hoi dorpsgenoot!

We hebben iedere woensdagmiddag al een prachtige groep met jonge en enthousiaste voetballers en voetbalsters. Maar het zou nóg mooier kunnen zijn als we de groep naar leeftijd konden opsplitsen, zodat het voor zowel de jongsten als de oudsten mogelijk is om alleen tegen hun eigen leeftijdsgenootjes te spelen.

Dat betekent dat we groepen willen maken van 4, 5 en 6 jaar, die op hun eigen manier kennis kunnen maken met het voetbalspelletje. De groep met spelertjes van 7, 8 en 9 jaar, die fysiek al iets verder zijn, kan dan apart en ook op gelijkwaardig niveau trainen.

Daarom zoeken we er nog wat enthousiaste ‘kabouters’ bij en om de groep mogelijk iets uit te breiden hebben we de leeftijdsgrens verlaagd van 5 naar 4 jaar. Om kennis te maken met de bal, organiseren we op woensdag 20 maart een proeftraining van 16.00 tot 16.45 uur.

Natuurlijk is dat best een beetje spannend, maar onze trainsters Jeanet en Isa hebben de leukste voetbalspelletjes in petto voor de jongens en meisjes en het is voor de allerjongsten uit ons dorp een prachtige manier om kennis te maken met zowel voetbal als een teamsport.

Meedoen op kaboutervoetbal kost niks en kan elke woensdagmiddag van 16:00 tot 16:45 uur op het veld van H.J.S.C. We ontvangen jullie graag! Aanmelden kan via een appje naar trainster Jeanet: 06 12333642