HJSC VR1 kunnen koploper geen pijn doen

Na de ruime zege van vorige week, stond ons afgelopen zaterdag een moeilijke pot te wachten, de koploper Lemmer vr1. Een team dat bestaat uit iets oudere dames dan dat wij gewend waren. Iedereen had een gezonde spanning en zin om te voetballen, wederom wel weer zonder supporters!

Na het inlopen en het doornemen van de opstelling zagen wij dat Lemmer ook in het HJSC groen rondliep, dus hebben wij ons groene shirt omgewisseld voor de paarse variant en kon de wedstrijd van start gaan. De wedstrijd verliep redelijk gelijkwaardig en er zijn ook wel een aantal kansen gevallen voor HJSC, het lukte echter niet om deze in de goal te krijgen. Na een tegenaanval van Lemmer in de 35e minuut viel helaas de 0-1, maar de kansen gingen nog steeds gelijk op. De wedstrijd was nog niet verloren.

Na een bakje thee en wat extra dextro voor de energie begonnen we fris aan de 2e helft. De kansen vielen er voor HJSC helaas niet in, het blijft nog een tijdje 0-1 voor Lemmer, tot dat Lemmer weer met een gevaarlijke aanval komt en de bal dan toch in de 75e minuut in het goal van HJSC rolt. De wedstrijd eindigt in een 0-2 voor Lemmer.

Volgende week hebben we geen wedstrijd op de planning, de week daarop kunnen we er weer tegenaan, wederom met weer een pittige tegenstander: Balk vr2.