Bijzondere veilingen leveren HJSC mooi bedrag op

Twee veilingen maar liefst tijdens de HJSC-dagen. De eerste veilingen met prachtige attributen. Topstukken op de veiling waren onder andere een gesigneerd shirt van recordinternational Sherida Spitse (Sneek), een Feyenoord-shirt met handtekeningen van alle spelers, een shirt van het Nederlands Dovenelftal en de voetbalschoenen waarop ex-international Arjen Robben zijn laatste profwedstrijd speelde.

De belangstelling was werkelijk enorm! Astrid Breed wist het felbegeerde Sherida-shirt te verkrijgen, een vriendengroep bezorgde HJSC-supporter nummer 1 Mient de dag van z’n leven door voor hem het Feyenoord-shirt aan te kopen en voor de Robben-kicksen meldde zich zelfs een verstokte Bayern-fan, Henk der Bauer, waarin velen een in Hommerts woonachtige politieke pommerant meenden te herkennen!

Tijdens de tweede veiling was in inbreng ook prachtig. Een dag op pad met de Ganzenbroeders, een cd opnemen bij Wietse Wempe, je auto laten wassen door de vrouwen 1, paaldans-cursus of een uurtje hoofdtrainer Thomas Graven en leider Auke Piet van der Hoek. Zomaar een kleine greep uit de prachtige prijzen.

Hoe dan ook: de opbrengst was hartverwarmend en dat heeft ertoe geleid dat HJSC nóg eens 1500 euro kan schenken aan het Doventeam! De dolblije Gert-Jan Roelofsen en zijn medespelers kunnen dit cadeau goed gebruiken in hun voorbereiding op het volgende grote toernooi: het WK, volgend jaar, in Zuid-Korea. HJSC, het is en blijft een unieke vereniging: volop feesten, tegelijkertijd manmoedig een sportieve tegenslag wegslikken en dan met z’n allen in staat zijn om door middel van een schenking van 5000 euro iets moois voor anderen te kunnen doen!