Zaterdag seizoensafsluiting met feesttent

Zaterdag staat voor HJSC 1 de laatste competitiewedstrijd op het programma. QVC komt dan naar Hommerts. Net zoals de laatste (coronavrije) jaren sluiten we dit feestelijk af. Zelfs in de wetenschap dat HJSC nacompetitie gaat voetballen maken wij er toch een gezellige middag van. Dit doen we in en om de tent naast het voetbalveld. Een drankje, de bbq aan en een stukje muziek in de zon. Dat zijn toch prachtige ingrediënten.

BLIJF TIJDENS DE WEDSTRIJD MET GLASWERK OP DE AANGEGEVEN PLEKKEN EN GA NIET LANGS HET VELD STAAN. DIT SCHEELT ONS WEER BOETES. 

Laatste wedstrijden
Voor HJSC 1 is het de laatste competitiewedstrijd. Na zaterdag kent HJSC 1 de eerste tegenstander in de nacompetitie. Die wedstrijd is een week later tijdens de HJSC-dagen in Hommerts. De HJSC VR1 zijn inmiddels al klaar en HJSC 2 is zaterdag afgelast.

Programma zaterdag 3 juni 2022
09:00 | JO8-1 – Scharnegoutum JO8-1
10:00 | JO11-2 – RLVC JO11-2
AFGE | HJSC 2 – ONS Sneek 2
14:30 | HJSC 1 – QVC 1

Geweldige middag met Blokzijl
Na afloop zal de derde helft in de feesttent naast het voetbalveld plaatsvinden. Hoe gezellig het kan zijn weten we natuurlijk nog van de seizoens-afsluiter tegen Blokzijl een aantal jaren geleden. Het verslag van die dag is zeker de moeite waard om nog eens te lezen.

Klik hier voor het verslag van deze dag

Selectie HJSC tegen QVC
1. Johan de Boer (K)
2. Ramon Raap
3. Mark Tesselaar (C)
4. Mark Jaarsma
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Egbert Bethlehem
10. Pieter Wiersma
11. Herre Bosma
12. Piet Jan Nauta
13. Redmer van Netten
14. Tristan Kouwenhoven
15. Jarno Hofstra
16. Bert Veltman
17. Sander Sijbranda
18. Henk Hoekstra