Woudsend en HJSC eindigen seizoen met 0-0

HJSC is 2022 toch enigszins teleurstellend geëindigd. In Woudsend wisten beide ploegen niet tot scoren te komen. Vooral in de tweede helft deed HJSC verwoede pogingen om tot scoren te komen. Zo eindigt HJSC dit kalenderjaar op plekje drie, met een redelijke achterstand op de nummers één en twee.

Het is jammer dat er toch nog wat zand in de motor is gekomen aan het einde van 2022. HJSC begon sterk aan de competitie en stond lange tijd op de eerste plek. Nederlagen tegen Hielpen en Arum, en dus nu het gelijke spel tegen Woudsend is toch zonde.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. HJSC deed 90 minuten lang verwoede pogingen om door de defensie van Woudsend heen te komen. Grote kansen kwamen er pas aan het einde van de wedstrijd, maar de bal vloog niet tegen het net. Woudsend voetbalde compact, loerende op de counter. Dat bracht HJSC niet in grote problemen, doelman Johan de Boer heeft het vooral erg koud gehad en een paar ballen moeten vangen.

In 2023 begint het vlaggenschip meteen met een kraker. Koploper ENS komt dan naar Hommerts. Laten we hopen dat HJSC scherp aan 2023 begint en de competitie nog spannend kan maken.