WééPééBéé seizoensopener voor HJSC 1

Zaterdag 10 oktober 2020, in Sloten, rond de klok van half 5. HJSC 1 was zojuist kansloos met 3-0 onderuit gegaan tegen vv Sleat. Een wedstrijd zonder publiek, net zoals een week eerder op het eigen sportpark tegen AVC. De spelers en staf waren al lang blij dat er nog gespeeld werd. Twee wedstrijden uit de competitie waren door corona-besmettingen al afgelast. Het bleek voorlopig de laatste competitiewedstrijd. De vervelende tijd van stilte en geen activiteit rond onze voetbalvereniging ligt gelukkig al een tijdje achter ons. Na vier oefenwedstrijden en drie bekerwedstrijden begint gaan we eindelijk weer competitievoetballen.

En met welke wedstrijd kun je dat nou beter doen dan thuis tegen Waterpoort Boys. Een ploeg die HJSC in het korte vorige seizoen nog wel trof. Weliswaar in Sneek, maar het leverde wel een driepunter op. Egbert Bethlehem bleek de matchwinner met zijn goal en bezorgde HJSC drie punten.

Inmiddels zijn er weinig dingen nog hetzelfde. Aan HJSC-kant natuurlijk een bijna volledig nieuwe staf en een aantal wisselingen binnen de selectie. En ook aan de kant van de Snekers zal er wel het één en ander zijn verandert. We kijken gewoon met zijn allen uit naar een heerlijke pot ‘vierdeklassevoetbal’ op ons eigen sportpark.

vv HJSC – Waterpoort Boys
15:00 | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: X. Luinenburg

Selectie HJSC tegen Waterpoort Boys
– Johan de Boer (K)
– Ramon Raap
– Mark Tesselaar (C)
– Aizo Veltman
– Lex Potma
– Jelger de Boer
– Lammert Wiersma
– Bart van Kalsbeek
– Egbert Bethlehem
– Pieter Wiersma
– Redmer van Netten
– Henk Hoekstra
– Tristan Kouwenhoven
– Bert Veltman
– Sander Sijbranda