Wedstrijd HJSC 1 verplaatst, VR 1 en HJSC 2 spelen thuis

Het duel tussen Woudsend en HJSC is verplaatst naar aanstaande dinsdag om 19.30u. Dit is in goed overleg gebeurd. HJSC 2 en HJSC VR1 spelen wel gewoon en tevens beide in Hommerts.

Jeugdwedstrijden in Hommerts
09:00 | JO9-2 – Bakhuizen JO9-1M
10:15 | JO17-2 – Hielpen JO17-1

VR1 zoeken de weg verder omhoog
Ons damesteam kende een prima hervatting van de competitie vorige week. Tegen Aengwirden/Akkrum VR1 werd met 3-4 gewonnen. Dat ging allemaal toch vrij moeizaam tegen de hekkensluiter van de competitie want de winnende goal viel pas vijf minuten voor tijd. Zaterdag is de tegenstander wederom een lager geklasseerde ploeg. EBC/Delfstrahuizen pakte tot op heden nog maar twee punten en staat voorlaatste.

Een blik op de ranglijst leert ons dat de ploegen van plaats vier tot en met plaats tien enorm dicht bij elkaar zitten, slechts drie punten. Wel zit er wat variatie in de gespeelde wedstrijden. Dat neemt niet weg dat een driepunten ons damesteam een mooie boost op de ranglijst kan bezorgen. Na acht duels zijn er tot dusver tien punten verzameld, en dat is net zoveel als het gehele vorige seizoen, de progressie is er dus.

12:30 | HJSC VR1 – EBC/Delfstrahuizen VR1

It Twadde treft hoogvlieger Tzummarum 2
In tegenstelling tot de vrouwen verloren de mannen van HJSC 2 vorige week. Leeuwarder Zwaluwen bleek met 3-1 te sterk. De tegenstander van zaterdag staat op de tweede plaats en doet nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. HJSC 2 staat inmiddels achtste maar speelde nog maar zeven duels, twee minder dan Tzummarum. En HJSC 2 kan nog een behoorlijk stuk stijgen op de ranglijst gezien de weinig gespeelde wedstrijden.

Het zal sowieso beter moeten dan vorige week toen de ploeg redelijk eenvoudig door de veteranen van Leeuwarder Zwaluwen werden verslagen. Maar HJSC 2 is een jonge ploeg die vast heeft geleerd van deze nederlaag.

15:00 | HJSC 2 – Tzummarum 2