VR1 door in beker naar zege op Balk VR2

Woensdag 15 september was het zover, de inhaalwedstrijd voor de beker in Balk stond op het punt van beginnen. We hadden deze keer en nieuw lid bij onze staf, namelijk Reinold, die fantastisch vlagde. In het team zat de sfeer er goed in en we hadden al snel een voorsprong te pakken. Al in de 8e minuut speelde Michelle een paar man uit en schoot ze de bal in het hoekje binnen. Dit was een lekker begin! Helaas kwam in de 11e minuut al de gelijkmaker na een counter. In de 15e minuut was het weer raak voor HJSC. Irma schoot deze keer de bal in het hoekje binnen. Drie minuten later lag de bal wederom in het net, Irma speelde de keepster op een slimme wijze uit en schoot de bal binnen. We gingen rusten met een 1-3 voorsprong.

Na wat limonade, dextro’s en nog wat aanwijzingen begonnen we aan de tweede helft. Deze begonnen we niet heel sterk, wat ervoor zorgde dat Corry meerdere keren in moest grijpen. Waar wij in de eerste helft nog wel eens rommelig speelde, ging het in de tweede helft al iets georganiseerder. We creëerden weer kansen en in de 63e minuut was het weer raak voor Michelle, ze schoot de bal in de linkerbovenhoek binnen.

Balk kreeg meer kansen dan in de eerste helft, maar Corry keepte goed en zorgde ervoor dat de voorsprong behouden werd. In de 82e minuut was het helaas voor Balk toch raak, het was 2-4. Balk kreeg er weer geloof in, dat ze nog konden winnen, maar dat geloof verging snel. In de 85e minuut knalde Michelle de bal mooi in het goal van ongeveer 25 meter afstand. Haar hattrick was hierdoor compleet. We wonnen met 2-5 en we bekeren dus door.