Voorbeschouwing: HJSC 1 - AVC 1 live te volgen

Nu we deze week te horen hebben gekregen dat er tenminste drie weken geen publiek welkom is zal het stil zijn op ons sportpark. Daarom moeten we creatief zijn en denken in oplossingen. Een handje vol vrijwilligers is gelukkig nog wel welkom. Zij gaan er voor zorgen dat de wedstrijd tussen HJSC 1 en AVC 1 alsnog live te volgen is, vanuit uw luie stoel. Hier komen we verder in de bericht op terug.

KLIK HIER OM LIVE TE KIJKEN NAAR HJSC 1 – AVC 1 (VANAF 14:25) 

Coronaprotocol dorpshuis
Eerst even belangrijke zaken. Wij beschikken niet over een sportkantine maar over een dorpshuis. Deze mag tot 22:00 open blijven. Uiteraard hebben de beheerders speciale richtlijnen opgesteld om alles in goede banen te leiden. Vanaf 21:00 sluiten de deuren.

Het dorpshuis zal in drie gedeeltes worden opgesplitst. HJSC 1 en AVC 1 zullen boven plaatsnemen. Hier hebben zij ook beschikking over een eigen toilet en horecavoorziening. Het vrouwenteam gaat naar de biljartzaal en het tweede elftal kan in de jister gaan zitten. Alle plaatsen hebben eigen voorzieningen. Er wordt streng gecontroleerd dat er maximaal 30 man per ruimte zijn.

Inwoners van Jutrijp-Hommerts die een drankje in het dorpshuis willen doen zijn welkom. Wel wordt je dan in een ruimte geplaatst waar nog geen 30 man zijn.

Het dorpshuis moet om 22:00 uur leeg zijn. Handen ontsmet je voor binnenkomst en hoesten doe je uiteraard in je elleboog. Je blijft natuurlijk thuis als je verkouden bent. Wij zijn al lang blij dat het dorpshuis nog open mag blijven, laten we dit ook zo houden door de regels in acht te nemen. Er zijn diverse mensen in het dorpshuis die controleren of alles volgens de regels gaat. De kans op controle is groot dus de beheerders nemen geen enkel risico.

HJSC 1 live te volgen via onze Facebookpagina.
Wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de wedstrijd tussen HJSC en AVC. Daarom gaan we vanaf 14:30 uur live op Facebook om de wedstrijd te filmen. Dit zal technisch niet van topkwaliteit zijn, maar wij doen ons best om alles zo goed mogelijk over te brengen.

Via Twitter en Instagram is de wedstrijd tevens te volgen doormiddel van berichten en korte filmpjes.

Mis niet van HJSC en volg ons via de online kanalen:
Klik hier voor de Twitterpagina
Klik hier voor het Instagram-account
Klik hier voor de Facebookpagina

Uitwedstrijden voor HJSC 2 en HJSC VR1
HJSC 2 en VR1 spelen na elkaar in Oudehaske. Het vrouwenteam is eerst aan zet om 12:30 gevolgd door HJSC 2 om 15:00 uur. Via Twitter zal hier ook berichtgeving over verschijnen.

Selectie HJSC tegen AVC
1. Johan de Boer (K)
2. Erro Hofstra
3. Mark Tesselaar (C)
4. Nils de Lange
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Sander Sijbranda
8. Lammert Wiersma
10. Pieter Wiersma
11. Justin Boonstra
13. Bert Veldman
15. Jarno Hofstra
17. Thomas Bethlehem
19. Jetze Wiersma

Overig programma vierde klasse A:

SC Bolsward VV QVC
Foarút TOP ’63
HJSC AVC
SV NOK VV Sleat
VV Tollebeek SC Franeker
De Wâlde Waterpoort Boys