KNVB: Geen amateurvoetbal meer dit seizoen

Het voetbalseizoen zit er op. De KNVB heeft laten weten dat het seizoen niet meer zal worden hervat. Dit betekent dat HJSC na de zomer wederom zal acteren in de vierde klasse en dat het afsluit op een ‘veilige’ elfde plaats. Bovendien leek HJSC na de knappe zege op Franeker de weg naar boven in te slaan. We vinden het heel erg jammer dat we niet meer gaan voetballen maar begrijpen dit besluit volkomen.

Het was een rumoerig seizoen met bijvoorbeeld een trainerswissel. Pope Leffring heeft dus ook zijn laatste wedstrijd als interim-trainer van HJSC gehad. Na de zomer zal Klaas Wittermans het stokje overnemen in de vierde klasse.

HJSC-dagen afgelast, beachtoernooi gaat vooralsnog door
De traditionele seizoensafsluiter kan door de maatregelen van het kabinet dus ook geen doorgang vinden. Het tweedaagse evenement stond gepland voor het laatste weekend van mei maar is dus nu al afgelast. Het geplande beachtoernooi halverwege augustus gaat vooralsnog wel door. Informatie volgt later via onze website.

Wij hopen jullie allemaal weer snel langs het voetbalveld te zien. Houd afstand, blijf gezond en denk vooral een beetje om elkaar.