Verslag van een geslaagde slotdag

Onder goede weersomstandigheden werd om even voor 9.00u een welkomstwoord gegeven door Karin Sybranda van het jeugdbestuur voor de start van de afsluiting van het voetbalseizoen 2017/2018. De JO8- t/m JO15-teams, ongeveer 165 kinderen, kwamen bij elkaar op deze gezellige slotdag op de voetbalvelden in Hommerts.

Van 9.00u tot ca. 11.00u mochten de JO8, JO9- en JO11-teams 2x 10 minuten voetballen tegen de moeder, soms vader of ander familielid. Er werd lekker fanatiek gevoetbald. Tussen de wedstrijdjes door mochten de jeugdteams deelnemen aan het levend tafelvoetbalspel en de snelheidsmeter. Na afloop sprak Joris Wijnja van het jeugdbestuur alle jeugdvoetballers toe.

Vanaf 11.00u was het de beurt aan de JO13- en JO15-teams om tegen hun vader of ander familielid te voetballen, 1×15 minuten, prachtig om te zien hoe ze aan elkaar gewaagd waren! Ook deze jeugdteams mochten om beurten deelnemen aan het levend tafelvoetbalspel en de snelheidsmeter, een leuke afwisseling!

In en om de tent was ook nog van alles te doen, zo was er een loterij met prachtige prijzen, mede mogelijk gemaakt door sponsoren, en er was een grabbelton voor de allerkleinsten. Voor de liefhebbers waren er broodjes knakworst en limonade. De kinderen konden zich ook deze keer weer prachtig laten schminken!

Alle vrijwilligers, leiders en een ieder die meegewerkt heeft om deze dag te doen slagen bedankt voor jullie inzet! Ook de sponsoren bedankt voor jullie bijdrage! We wensen alle voetballers, leiders, trainers, ouders en voetballiefhebbers een sportieve vakantie en we zien jullie graag weer bij de start van het nieuwe voetbalseizoen, op vrijdag             31 augustus op de sportvelden in Oudega!

Met een sportieve groet van de activiteitencommissie