Espel volgende tegenstander in promotierace

Na een voetballoos weekend gaat de competitie verder. HJSC begint tegen SC Espel aan een serie van drie belangrijke uitwedstrijden. Na Espel zijn ook Boornbergum en Ens de tegenstanders. Drie lastige uitwedstrijden die belangrijk zijn in de race om een play-off ticket.

SC Espel uit is een wedstrijd die al zes jaar of rij niet gewonnen wist te worden, tot vorig jaar. Justin Boonstra maakte met een hattrick een einde aan de moeizame reeks en HJSC wist 1-5 te winnen in de Noordoostpolder. Maar de resultaten bevestigen dat het vlaggenschip het altijd lastig heeft op het knollenveld van Espel.

Wat betreft de resultaten van Espel is er weinig bijzonders te melden. De ploeg staat op de zesde plaats, een plek waar de blauwhemden vaak staan. De wedstrijd in Hommerts eerder dit seizoen was een hele moeizame. Op 25 november won HJSC met 1-0 door een rake kopbal van Bart van Kalsbeek.

De wedstrijd is Espel begint om 14:30 en zou statistisch gezien een hele moeizame kunnen worden. Een aderlating is het ontbreken van Justin Boonstra die geblesseerd raakte op de training van donderdag. Wiebe Jelle van der Hoek is zijn vervanger. Ook B-junior Egbert Bethlehem zit bij de selectie.

SC Espel – vv HJSC
14.30 uur | Sportpark de Bosrand
Scheidsrechter: R.H. Krijgsheld

Historie Espel - HJSC

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Mark Tesselaar (C)
Erro Hofstra
Bart van Kalsbeek
Nils de Lange
Sander Sijbranda
Lex Potma
Toussaint Boonstra
Tristan Kouwenhoven
Pieter Wiersma
Wiebe Jelle van der Hoek
Henk Sijbranda
Marko Hoekstra
Egbert Bethlehem