Rabobank-leden krijgen korting bij een HJSC-lidmaatschap

Rabobank ondersteunt al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij NOC*NSF. En omdat Rabobank 125 jaar bestaat, is er nu ook de Rabo Sportactie. Met deze actie komen klanten van 10 tot en met 20 jaar in aanmerking voor 125 euro Rabo Sportcadeau als zij sporten bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Zo wil Rabobank jongeren aanmoedigen om te (blijven) sporten.

Uit onderzoek van NOC*NSF blijkt dat sportdeelname onder jongeren in deze leeftijdscategorie achterblijft. Dit terwijl samen sporten niet alleen goed is voor je gezondheid, maar je bouwt er ook de mooiste vriendschappen. Dat is de verbindende kracht van sporten bij verenigingen.

Hoe werkt het precies?
Om me te doen moet je een actieve betaal- en spaarrekening hebben én een Rabo Jongeren Rekening voor je kind. Daarnaast moet je aantonen dat je contributie betaalt bij een sportvereniging die aangesloten is bij NOC*NSF. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op Rabo Sportactie – doe me! – Rabobank. De Rabo Sportactie loopt tot en met woensdag 31 juli 2024.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op rabobank.nl/sportactie