Punten tegen AVC kunnen wel eens cruciaal zijn

Vanavond 20:00 uur neemt HJSC het op tegen AVC. Na de lekkere zege op NOK afgelopen zaterdag weer een kans voor HJSC om hele goede zaken te doen. Het is inmiddels wel bekend dat HJSC keihard aan het knokken is om degradatie en nacompetitie te ontlopen.

Op jacht naar die veilige elfde stek
De elfde plaats is waar HJSC naartoe wil. Daar staat het nu ook maar dat komt mede omdat het TOP’63 nog een wedstrijd moet uitspelen die is gestaakt. AVC, de tegenstander van vanavond staat tiende maar heeft wel zes punten meer, en ook een wedstrijd minder. Toch is het een ploeg waar HJSC de punten tegen moet kunnen pakken. AVC is bepaald geen hoogvlieger, wist de afgelopen zeven wedstrijden niet te winnen, en HJSC had recht op een punt eerder dit seizoen in Sexbierum. Daar werd nipt met 2-1 verloren.

Competitie gaat snel richting het einde
Na de wedstrijd van vanavond speelt HJSC nog maar vier potjes. Tegenstanders Waterpoort Boys, Sleat, Delfstrahuizen en QVC zijn lastige tegenstanders waar punten alles behalve een garantie zijn. Met dat in het achterhoofd is het duel tegen AVC van redelijk belang.

Selectie HJSC tegen AVC
1. Johan de Boer (K)
2. Erro Hofstra
3. Mark Tesselaar (C)
4. Aizo Veltman
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Herre Bosma
10. Pieter Wiersma
11. Justin Boonstra
12. Piet Jan Nauta
14. Redmer van Netten
15. Mark Jaarsma
16. Bert Veltman
17. Sander Sijbranda
18. Ramon Raap