Prachtige openingsochtend 75 jaar HJSC

De officiële opening voor genodigden van het 75-jarige jubileum heeft dinsdagochtend plaatsgevonden in het dorpshuis en het sportterrein. Onder toeziend oog van KNVB-afgevaardigde Minne Modderman was de opening zeer geslaagd te noemen. 

Koffie, gebak en een speech.
Koffie en natuurlijk oranjekoek met HJSC-jubileum logo konden niet ontbreken. Oud-leden, voorzitters, ereleden, leden van verdienste, fjildmannen en anderen luisterden naar de openingsspeech van HJSC-secretaris Durk van der Gaast. Een mooi stukje verleden werd opgehaald.

Kranslegging en woordje van Minne Modderman
Na de koffie en de openingsspeech verplaatste het hele gezelschap richting de statribune van HJSC. Daar werd een krans gelegd ter nagedachtenis aan de HJSC’ers die ons de afgelopen vijf jaar zijn ontvallen. Jan Jelte Nauta van muziekkorps Ere Zij God uit onze dorpen blies vervolgens met zijn trompet de minuut stilte in.

Minne Modderman van de KNVB nam vervolgens het woord en wist ook een aantal mooie anekdotes en verhalen aan te halen. Namens de KNVB mocht hij aan HJSC de officiële jubileums-vlag overhandigen aan voorzitter Jenne IJbema. Natuurlijk werd deze prachtige vlag meteen de hoogte in gebracht.

Prachtige videogalerij als afsluiter van de ochtend
Terug in het dorpshuis was er een prachtige video(samengesteld door Lineke Dijkstra) te zien met foto’s uit het HJSC verleden en recente foto’s. Later staat deze video ook online. Na een afsluitend woord van Durk van der Gaast en Minne Modderman was de officiële opening voor genodigden ten einde. Vanavond gaan we verder met prachtige activiteiten waaronder de opening van de Wall of Fame, een zeskamp en de  jubileumreceptie.

Programma dinsdagavond 12-04-2022
19:00 uur: Spectaculaire opening en presentatie 1e affiche Wall of Fame
19:30 uur: Zeskamp voetbalspelen voor onze oudere HJSC jeugd
20:30 uur: Receptie in dorpshuis Oan it Far