Ook de jeugdteams hebben het seizoen afgetrapt

In navolging van de senioren zijn ook alle jeugdteams weer los. Alle teams van onze jeugdafdeling OHH zijn verdeeld over de velden van Hommerts, Heeg en Oudega. Afgelopen weekend konden wij in Hommerts de JO11-3 in actie zien. Zij verpletterde de JO11-4 van Joure met 11-0. In het weekend van 14 september komen de JO10-3 en JO17-2 in actie op Sportpark Oan it Far.

Scharnegoutum uit het bekertoernooi gehaald
HJSC 1 verloor midweeks de tweede bekerwedstrijd met 1-2 van DWP. Door een penalty en een mooie kopbal kwamen de bezoekers al binnen twintig minuten op een 0-2 voorsprong. HJSC deed er alles aan om de achterstand weg te poetsen en kreeg ook kans na kans. Maar verder dan een goal van Ramon Raap vlak na rust kwam de ploeg van Joeri van Leeuwen niet.

Dit zou normaliter drie punten uit twee wedstrijden betekenen. Eerder werd Scharnegoutum wel met 2-0 verslagen. Helaas is Scharnegoutum uit het bekertoernooi gehaald omdat ze het duel met de andere pouletegenstander Joure voorbij lieten gaan. Komende zaterdag treft HJSC in eigen huis Joure. Dat zal wederom een hele kluif gaan worden.

HJSC 2 haalt uit en VR1 krijgen behoorlijke tik op de neus}
De VR1 kenden personele problemen en gingen dan ook hard onderuit tegen VVI. De eindstand bedroeg 11-2. It Twadde deed het een stuk beter want zij wonnen van Joure 8 met 5-0. Robin Attema debuteerde en scoorde drie goals voor de ploeg van Rohald Boonstra en Hielke Visser.