Oefennederlaag voor HJSC 1 in Makkum

HJSC 1 heeft afgelopen zaterdag verloren van het vlaggenschip van derde-klasser Makkum. Op een waardeloze plastic mat speelde HJSC een prima eerste helft en kwam het ook op voorsprong. Een scherpe vrije trap ging aan alles en iedereen voorbij en belande zo in de goal van de thuisploeg.

Nog in de eerste helft kwam Makkum op gelijke hoogte. HJSC kreeg de bal niet weg uit het eigen zestienmetergebied, de bal belande vlak voor doelman Johan de Boer bij de spits van Makkum die na een knappe draai binnen schoot.

In de tweede helft kwam Makkum snel op voorsprong, de 3-1 viel halverwege de tweede helft. HJSC creëerde toch een aantal kansen en kan met een goed gevoel terugkijken op deze oefenwedstrijd.

Selectie HJSC: Johan de Boer, Erro Hofstra, Aizo Veltman, Bert Veltman, Ramon Raap, Lex Potma, Jelger de Boer, Lammert Wiersma, Bart van Kalsbeek, Justin Boonstra, Jetze Wiersma, Piet Jan Nauta, Tristan Kouwenhoven, Henk Hoekstra.

Vrijdagavond laatste oefenpotje
Komende vrijdagavond speelt HJSC haar laatste oefenwedstrijd voordat de competitie weer gaat beginnen. Tegenstander is dan Renado dat acteert in de derde klasse op de zondag. Het duel begint om 20:00 uur op ons eigen sportpark Oan it Far in Hommerts.