Nieuwe sponsoren tekenen tijdens fotomoment

Dinsdagavond zijn de selecties van HJSC 1 en HJSC-vrouwen 1 op de foto gezet door fotograaf Simon Bleeker. Naast de gebruikelijke teamfoto’s werden de spelers van de selecties ook weer individueel op de foto gezet. Deze verschijnen binnenkort op de teampagina’s.

Visser Harlingen naast Wiersma nu sponsor HJSC 1
Belangrijker was het tekenen van de nieuwe sponsoren. Zowel HJSC 1 als Vrouwen 1 spelen dit seizoen in gloednieuwe shirts. Tandheelkunde Wiersma blijft verbonden als hoofdsponsor van HJSC 1 en pronkt daarom ook weer op de thuisshirts van het eerste elftal. Ultsje Wiersma was aanwezig om te poseren met het eerste elftal.

Sinds dit seizoen heeft HJSC 1 ook een rugsponsor. Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling B.V. is nu op de rug te vinden van de nieuwe tenues. Floris Bok van Visser was aanwezig om de contracten te tekenen en om uiteraard met de selectie op de foto te gaan.

Eerst teamfoto Vrouwen 1
En ook de sponsors van het gloednieuwe vrouwenteam tekenden de contracten dinsdagavond. Leon Altenburg van Funderingstechniek Heeg en Janet van der Horst-Jansen van JobzOn uitzendbureau tekenden de contracten en poseerden voor de foto. Uit handen van voorzitter Jenne IJbema kregen alle sponsoren een shirt aangeboden. De teamfoto’s zullen uiteraard later naar de sponsoren gaan.