Laatste wedstrijd moet vooral een feestje worden

Kersvers kampioen sluit zaterdagmiddag het prachtige seizoen af tegen sv Blokzijl. Meestal zijn de rollen omgedraaid en gaat HJSC richting het einde van de competitie juist naar de Kop van Overijssel. Uiteraard gaat het voor HJSC nergens meer om. Dat betekent natuurlijk niet dat de spelers niet meer willen winnen, integendeel. HJSC is gewoon aan zich zelf verplicht te winnen, zeker als we kijken naar de stand van de ranglijst. Met een tiende plaats kent Blokzijl niet haar beste seizoen.

Bar in de tent open,
Naast het sportieve moet het vooral een feestje worden, zeker na afloop. De tent is vast neergezet, volgende week zijn immers de HJSC-dagen. Samen met Corry en Erik van het dorpshuis zal de derde helft hier plaatsvinden. Ook in de pauze en voor de wedstrijd is  de bar in de tent open. Hou zeker tijdens de wedstrijd de drankjes in glas wel binnen de tent en niet langs de lijn. Er staan forse boetes op, dat willen wij natuurlijk niet. Betaling gaat met munten die te koop zijn in de tent.

Gezellige nazit, barbecue staat te branden
Na afloop maken we er een gezellig feestje van. De muziek zal aan staan en de barbecue staat te branden. Ook onze gasten uit Blokzijl zijn vaak niet te beroerd voor een feestje. Op deze manier kunnen we vast een beetje in de stemming komen voor de HJSC-dagen volgende week. Hopelijk tot zaterdagmiddag!

vv HJSC – sv Blokzijl
14:30 | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: R. Vogelzang

Selectie vv HJSC
Johan de Boer (K), Erro Hofstra, Mark Tesselaar (C), Nils de Lange, Pieter Kor Spoelstra, Sander Sijbranda, Bart van Kalsbeek, Pieter Wiersma, Justin Boonstra, Tristan Kouwenhoven, Toussaint Boonstra, Marko Hoekstra, Thomas Bethlehem.