Koplopers komen zaterdag naar Hommerts

Mooie wedstrijden in Hommerts zonder publiek
Zowel HJSC 1 als HJSC 2 spelen zaterdag een thuiswedstrijd. En voor beiden staat het affiche met de koploper van de competitie op het programma. HJSC 1 treft om 15:00 uur Bolsward, It Twadde neemt het op tegen Waterpoort Boys 2 om 12:30. Prachtige wedstrijden die helaas zonder publiek gespeeld moeten worden.

35 en 45+ vrijdag in actie.
Het voetbalweekend begint al op vrijdag. HJSC 35+ speelt haar competitieronde in Oppenhuizen, 45+ vertrekt naar Oudega. Jammer dat er geen derde helft kan plaatsvinden, toch wel één van de hoogtepunten van het 35 en 45+ voetbal.

HJSC VR1 naar Vrouwenparochie
De teleurstelling van de bekernederlaag mag niet te lang blijven hangen. Helaas werd er zaterdag verloren in de beker, maar in de competitie gaat het ontzettend goed. Onze dames bezetten momenteel de tweede plaats. Tegenstander is zaterdag Beetgum/CVVO dat bijna onderaan de ranglijst bungelt. Zaak voor de vrouwen om geen misstap te maken en de koploper in het vizier te houden.

Maar één jeugdwedstrijd
Tussen al het geweld van het seniorenvoetbal is er maar één jeugdwedstrijd in Hommerts. Om 10:15 neemt de JO13-2 het op tegen Wolvega JO13-3.