K(inderen) I(n) B(eweging)

KIB is een samenwerking tussen de drie sportverenigingen in ons dorp Hommerts/Jutryp. Het biedt aan jonge kinderen tot en met 7 jaar;

bewegen en spelen – uitdaging en grenzen verkennen – zelfvertrouwen en plezier – binnen en buiten                   

Na een prachtige afsluiting van ‘de oefenperiode’ in mei in het speeltuintje gaan we in september officieel beginnen! KIB is iedere woensdagmiddag (behalve in de schoolvakanties). We spelen in twee groepen van 3 kwartier. 14.30 – 15.15 uur; kinderen van groep 1 en jonger (vanaf 3 jaar en zindelijk). De kinderen die in groep 1 zitten worden van school gehaald. is iedere woensdagmiddag (behalve in de schoolvakanties).

15.15 – 16.00 uur; kinderen van groep 2 en ouder (tot en met 7 jaar) KIB wordt gegeven door Ilse Spijksma, buurtsportcoach, en vrijwilligers van de drie verenigingen. De kosten zijn 2,50 euro per kind, per keer. Er wordt betaald per trimester. (Sept-dec., jan.-maart, april-juni) We starten op woensdag 2 september 2020!

Meespelen? Vragen?
Geef je kind dan nu op en stuur een mail naar ysbrandkarin@gmail.com (Naam en geboortedatum van je kind). Ook als je kind de proefperiode heeft meegedaan dan toch even doorgeven graag.

HJSC,  De Boppeslach, Far Ut
Durk, Timo, Ciska, Janet en Karin.