Kennen we John Panhuijsen nog? John is een echte liefhebber van amateurvoetbal en heeft zichzelf doel gesteld alle amateurverenigingen in Nederland te bezoeken. Zo vertrok de Amsterdammer in mei 2016 richting Hommerts voor de wedstrijd HJSC 1 – Sneek Wit Zwart ZA1. HJSC is club nummer 1460 die hij op dat moment bezocht.

Na de wedstrijd (die HJSC met 3-0 won) gaf John te kennen een prachtige middag te hebben gehad. Hij kreeg nog een sjaal en polo van HJSC mee terug naar Amsterdam. Einde verhaal zou je denken.

Tekst gaat verder onder foto’s

Interview in HJSC-polo
Over media-aandacht hoeft John sowieso niet te klagen. VI, SBS6 en nog wat landelijke kranten schreven al over de bijzondere doelstelling van Panhuijsen. Zo kwamen wij deze week een video tegen van het Algemeen Dagblad. Zij zochten John thuis op. Voor hem is het natuurlijk ook ongelofelijk waardeloos dat hij in deze Corona-tijd geen amateur-wedstrijden kan bezoeken. En het mooie is, het hele interview heeft hij de HJSC-polo aan, gekregen op 14 mei 2016. Een mooi stukje reclame voor onze vereniging. De video is hieronder te bekijken.