HJSC wint midweeks oefenduel van Sleat

Omdat HJSC 1 zaterdag geen competitiewedstrijd hoeft af te werken oefende de equipe tegen vierdeklasser Sleat. Op een prachtige grasmat in Hommerts werd met 3-2 gewonnen. HJSC kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand. Nog voor de rust kopte Mark Tesselaar de 1-1 binnen. Na rust liet de thuisploeg bij vlagen goed voetbal zien en kwam tot een 3-1 voorsprong. De gebroeders Wiersma tekende voor de doelpunten. In de slotfase kwam Sleat nog tot 3-2 maar wist de stand niet meer gelijk te trekken.

Bij HJSC was er speeltijd voor jongens als Jarno Hofstra, Jetze Wiersma en Thomas Bethlehem. Jongens die uitstekend voetballen in HJSC 2 en dicht tegen het eerste elftal aanzitten. Zij lieten allen een prima indruk achter en bewezen maar weer eens wat voor ruime groep spelers coach de Ringh uit te kiezen heeft.

Zaterdag dus geen wedstrijd voor het eerste. Een week later is Steenwijker Boys de tegenstander in Hommerts. Voor HJSC 2 is er zaterdag wel een thuiswedstrijd. Zij nemen het op tegen IJVC 4. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

Selectie HJSC: Johan de Boer, Mark Tesselaar, Thomas Bethlehem, Jetze Wiersma, Erro Hofstra, Jarno Hofstra, Pieter Wiersma, Pieter Kor Spoelstra, Sander Sijbranda, Marko Hoekstra, Toussaint Boonstra, Lex Potma, Bart van Kalsbeek, Tristan Kouwenhoven en Jeroen Kroles.