HJSC wil goede spel een vervolg geven tegen Bolsward

HJSC 1 speelt vanmiddag de tweede wedstrijd na de winterstop tegen Bolsward. Het wil zich uiteraard revancheren voor de verloren wedstrijd in Hommerts eerder dit seizoen. Toen kon HJSC een 0-3 achterstand niet meer goedmaken en eindigde het duel in 2-3 voor de gasten uit Bolsward. Sander en Pieter scoorden toen namens HJSC.

Vertrouwen uit vorige wedstrijd
Het gelijke spel van vorige week tegen Delfstrahuizen gaf vertrouwen. HJSC was zeker in de eerste helft vele malen beter dan de bezoekers. Onder leiding van Pope Leffring speelde HJSC een prima pot en had het zelfs kunnen winnen. Bolsward is een directe concurrent van HJSC. Bij een zege doet de ploeg dus uitstekende zaken. En met het oog op volgende week tegen TOP’63 kunnen het belangrijke weken worden. Het kan zomaar zijn dat HJSC de onderste regionen gaat verlaten bij goede resultaten. Daar is de ploeg uiteraard op gebrand.

Verschil heel klein onderin
Het verschil onderin de ranglijst is heel klein. HJSC staat nog steeds een-na-laatste met drie punten meer dan hekkensluiter de Walde. De nummers twaalf, elf en tien hebben respectievelijk één, twee en drie punten meer dan HJSC. Aanhaken blijft dus ontzettend belangrijk. En natuurlijk treft HJSC al deze ploegen later dit seizoen nog.

It Twadde naar Scharnegoutum
HJSC 2 wil het goede resultaat van vorige week (2-0 winst) een vervolg geven in Scharnegoutum. Daar speelt de ploeg om 14:30 uur tegen het vierde elftal.

SC Bolsward – VV HJSC
14:30 | Sportpark Het Bolwerk
Scheidsrechter: D.H. de Jong

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Jarno Hofstra
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Toussaint Boonstra
Tristan Kouwenhoven
Pieter Kor Spoelstra
Nils de Lange
Pieter Wiersma
Justin Boonstra
Jetze Wiersma
Marko Hoekstra
Sander Sijbranda
Jelger de Boer