HJSC VR1 winnen eerste competitiewedstrijd

Zaterdag 5 september om 15.30 hadden wij onze eerste competitie wedstrijd tegen Joure! Wij waren natuurlijk best wel een beetje zenuwachtig, want we wisten niet wat we konden verwachten. We gingen goed van start. Al snel viel de 0-1. We waren erg enthousiast en wilden dit doorzetten. Als snel daarna viel ook de 0-2. Joure had een mooie kans maar Isa hield deze mogen tegen. Een paar minuten later viel de 0-3. Aan het einde van de eerste helft viel de 0-4. Met deze stand gingen we de rust in.

We waren erg tevreden over de 1e helft. In de rust werd er gewisseld van keepster. Jeanet ging op goal en Isa naar het veld. Begin eerste helft maakte we gelijk de 0-5. We hadden veel kansen maar het mocht niet baten. Toen kwam Joure vanaf de counter en maakte helaas een goal. Gelukkig had Michelle een goed antwoord erop en maakte op aangeven van Isa de 1-6. Dit werd tevens de eindstand.

De doelpuntenmakers waren Jenny, Irma en Michelle. Daarna op naar de 3e helft.

Groetjes dames HJSC VR1(Michelle Hoekstra)