Nipte nederlaag voor HJSC VR1 in Hommerts

Woensdagavond was het thuisdebuut van het vrouwenteam van HJSC. Op een winderig sportpark kwamen de vrouwen in de eerste helft op een 2-0 voorsprong tegen Leeuwarder Zwaluwen VR2. Beide doelpunten werden door Michelle gemaakt. Helaas werd de aansluitingstreffer vlak voor rust gemaakt waardoor het een spannende tweede helft werd.

De tweede helft speelden de dames vol tegen de wind in. De bezoekers uit Leeuwarden creëerden kans naar kans maar de gelijkmaker bleef lang uit. Er waren best veel belangstelling op de oefenpot afgekomen, die zagen in de stromende regen een kwartier voor tijd toch de 2-2 binnen vallen. In de absolute slotfase ging het helemaal mis toen de Zwaluwen de 3-2 binnen schoten. Een mooie en nuttige oefenpot voor HJSC VR1.