Bekeravontuur ten einde voor HJSC VR1

Zaterdag 13 november een thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie VR2 welke eindigde in een 4-1 nederlaag, waardoor het bekeravontuur ten einde is gekomen voor de vrouwen van HJSC.

Met een ware opkomst met het HJSC olé olé clublied en veel publiek langs de lijn, kon de wedstrijd van start gaan. St. Annaparochie was sterk en speelde makkelijker dan de vrouwen van HJSC. Dit leidde al snel tot een 1-0 achterstand. HJSC creëerde een aantal mogelijkheden die werden tegengehouden door de laatste man van St. Anneparochie, die normaal gesproken bij het eerste speelt. De rest van de eerste helft werd voornamelijk op de helft van HJSC gespeeld. St. Annaparochie leidt na de eerste helft met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft ging van start, na een toespraak van een iets ontevreden coach speelde HJSC beter dan de eerste helft. Helaas kwam HJSC op een 3-0 achterstand door een prachtige vrije trap in de bovenhoek. De wedstrijd leek gespeeld. Toch creëerde HJSC nog een kans die werd afgemaakt door Irma, maar helaas werd er nog een keer gescoord door de tegenpartij, waardoor de wedstrijd eindigde met een 4-1 achterstand.