HJSC VR1 simpel langs Oeverzwaluwen

Zaterdag 6 november een thuiswedstrijd tegen Oeverzwaluwen VR1. Na vorige week wilden we er vol voor gaan. In de box kregen we een toespraak van onze leiders en begonnen aan de warming-up. Nog even snel naar de box terug en de wedstrijd kon beginnen.

Na een goede start maakte Michelle al snel de 1-0. Al vlot erachteraan scoorde Berit de 2-0. We creëerden veel mooie kansen maar gingen er helaas allemaal niet in. Maar daar kwam Martynke aan met een hele sprint actie langs de linker kant, ze speelde 3 man voorbij en schoot op het goal, raak! Daar was de 3-0. We kregen een goed gevoel over de wedstrijd en hadden positieve moed!

Maar helaas waren we iets te enthousiast en werd de 3-1 gescoord. Kop omhoog dames we gaan er weer voor werd er geroepen vanaf de zijlijn. We gingen gelijk weer van start, Michelle gaf een mooie bal aan Iris waardoor Iris de bal mooi naar Berit kon spelen, Berit schoot op goal en scoorde! 4-1 voor HJSC. Het was rust, we gingen de rust in met een goed gevoel maar we hadden nog niet gewonnen. We moesten de goeie moed erin houden. De tweede helft ging van start, met gelijk een goede actie vanuit HJSC helaas was deze mis.

Even later speelde Berit een mooie bal op Mariëlle, waardoor Mariëlle een speelster voorbij kon spelen en daarna op goal kon schieten. Die bal was raak, 5-1 voor HJSC. Onze tweede helft verliep minder goed dan de eerste helft, we zakten allemaal wat in, maar we gaven niet op we maakten mooie acties maar die gingen er helaas telkens net niet in. In de laatste 10 minuten kwam Isa één-op-één met de keepster, zij schoot in de rechterhoek en hieruit kwam de 6-1. Uiteindelijk is de stand 6-1 gebleven voor HJSC.

Tevreden kijken we terug na deze wedstrijd, op naar aankomende zaterdag. Wij spelen zaterdag 13 november een bekerwedstrijd tegen St. Annaparochie, om 12:30. Kom je zaterdag bij ons kijken?