HJSC VR 1 krijgt te weinig tegen Mulier

Zaterdag 26 september om 12:30 moest er weer gevoetbald worden. Deze keer kwam Mulier VR1 naar Hommerts. Iedereen had er weer zin in en ons doel was natuurlijk winnen!  Touissant gaf ons voor de wedstrijd nog wat aanwijzingen en daar gingen we, het veld op vol energie. Na de aftrap begonnen we gelijk sterk te spelen, we kregen de ene na de andere kans. Helaas stond hun verdediging sterk en werden de kansen niet benut. We gingen dan de rust ook in met een tussenstand van 0-0. Even een bakje thee en met volle moed het veld weer op.

De tweede helft begon, na wat kansjes van Mulier kwamen wij weer aan de bal en in de 54e minuut viel dan ook de 1-0. Ymkje gaf een mooie bal op Mariëlle en Mariëlle benutte die kans goed, ze speelde een verdediger voorbij en gaf een goede trap tegen de bal aan die in het goal verdween. Na vele kansen konden we de supporters eindelijk laten juichen. We bleven op hun kant spelen,maar helaas zat het scoren vandaag niet mee. In de 79e minuut maakt Mulier een actie, waardoor ze vele van ons voorbij gaat en ze doet dan ook een schot op goal, onze keep Isa zat er goed bij maar helaas stond er naast de keep nog iemand van Mulier die hem erin wist te schoppen. Met een tussenstand van 1-1 kwam dan ook een einde aan de wedstrijd. Ondanks de vele kansen, hebben we niet weten te winnen, volgende week gaan we er weer vol voor tegen Oudehaske!