HJSC VR 1 halen uit tegen Mulier

Afgelopen zaterdag in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, trof HJSC V1 Mulier V1 voor een thuiswedstrijd in Hommerts. Welke eindigde met een prachtige overwinning voor de dames van HJSC!

De vrouwen waren dit weekend de hoofdwedstrijd in Hommerts. Met genoeg supporters langs de lijn en de wedstrijdbal gesponsord door Bergstra Wonen en Zonwering begon HJSC V1 energiek aan de wedstrijd. HJSC was dominant en creëerde grote kansen , die in de 10e minuut werd benut door Michelle Hoekstra, waardoor HJSC al snel op voorsprong kwam.

HJSC V1 had meer balbezit en het spel werd voornamelijk gespeeld op de helft van Mulier. Door een combinatie van Berit en Michelle kwam HJSC V1 op een 2-0 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd.

De wedstrijd zette positief voort, HJSC V1 bleef scherp. Met een voorzet van Irma Jaarsma kopte Michelle ons naar een 3-0 voorsprong, waarmee haar hattrick compleet was. Daar bleef het niet bij, een paar minuten later maakte Michelle de 4-0. Vlak voor de rust bracht Irma ons op een 5-0 voorsprong

In de tweede helft sloeg de vermoeidheid toe en werden de gecreëerde kansen niet afgemaakt. De wedstrijd werd afgesloten met een 5-0 overwinning, wat ons vertrouwen geeft voor de komende wedstrijden.