HJSC met volle bus supporters naar Stavoren

Vanmiddag neemt HJSC het op tegen QVC. Een lastige uitwedstrijd na een roerige week waar hoofdtrainer Broer Wiebe de Ringh zijn ontslag indiende. Spelers, staf en bestuur zijn maandag met elkaar om tafel geweest om alles te bespreken. Assistent Timo Wittermans en Mario Nieuwenhuis zullen vanmiddag eindverantwoordelijke zijn voor het eerste elftal. Natuurlijk wordt zij ondersteund door de geblesseerde Bart van Kalsbeek en verzorgster Astrid Breed.

Positief is dat HJSC genoeg support heeft in Stavoren. Met een volle bus gaan we richting de Elfstedenstad. Een kijkje naar de ranglijst leert ons dat QVC op een keurige zesde plaats terug te vinden is. De ploeg verzamelde na 10 wedstrijden al zestien punten. HJSC staat na de nederlaag van vorige week nog steeds boven de beruchte nacompetitie-streep, al is de elfde plaats wel echt de gevarenzone.

Wat voor impact deze nare week op de selectie heeft is afwachten. Niet anders dan altijd stappen de mannen het veld in om er een echte wedstrijd van te maken. Laten we hopen op een goed resultaat om deze week toch op een goede manier af te sluiten.

HJSC zal vanmiddag spelen in de nieuwe paarse uittenue’s. Dit omdat tegenstander QVC overwegend groen in haar shirt heeft.

HJSC 2 speelde woensdag al een wedstrijd en is vanmiddag vrij.

vv QVC – vv HJSC
14:30 | Sportpark De Ribbe, Stavoren.
Scheidsrechter: J.H. Strampel.

Selectie HJSC:
Johan de Boer (K)
Jarno Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Erro Hofstra
Tristan Kouwenhoven
Pieter Kor Spoelstra
Nils de Lange
Toussaint Boonstra
Jetze Wiersma
Pieter Wiersma
Justin Boonstra
Sander Sijbranda
Marko Hoekstra
Thomas Bethlehem
Lars Palyama (K)
Jelger de Boer
Herre Bosma