HJSC treft Ouwe Syl in de nacompetitie

Voetbalvereniging Ouwe Syl uit Oude Bildtzijl is zaterdag de tegenstander van HJSC in de nacompetitie. HJSC verloor zaterdag haar laatste wedstrijd met 3-0 van QVC waardoor de ploeg definitief op plek 13 is geëindigd. Dat betekent dus nacompetitie en Ouwe Syl is dus zaterdag in Hommerts de eerste tegenstander. HJSC moet winnen, eventueel na verlenging of penalty’s om niet te degraderen. Mocht dat lukken dan speelt HJSC een week later op neutraal terrein de finale.

KLIK HIER VOOR DE VOORBESCHOUWING UIT HET PROGRAMMABOEKJE

Eindstand 4e klasse A 2021/2022

Wedstrijd tegen QVC vooral een gezellige afsluiter van het seizoen
De wedstrijd begon 20 minuten later omdat tegenstander QVC vergeten was de uittenues mee te brengen. QVC speelt ook in het groen en was er heilig van overtuigd dat de thuisspelende ploeg in de reserveshirts speelt. Dit is niet het geval bij eerste seniorenteams en dus moesten er snel shirts komen, en aangezien weigerde om in de prachtige paarse uittenues van HJSC te spelen duurde het allemaal wat langer.

Over het wedstrijdverloop kunnen we redelijk kort zijn. HJSC en QVC waren goed aan elkaar gewaagd en dat leverde niet een hele boeiende wedstrijd op. HJSC had zoals bekend weer heel veel moeite in het creëren en met name afronden van kansen. Tegenstander QVC deelde wat plaagstootjes uit en kwam ongeveer 20 minuten voor het einde van de wedstrijd op voorsprong.

In de absolute slotfase liep de ploeg nog uit naar 0-3 en dus ging de laatste competitiewedstrijd ook verloren. QVC mag nu nacompetitie spelen om een klasse omhoog te komen, HJSC moet dus zorgen dat het in de vierde klasse blijft.

Gezellige nazit
Het was zaterdag prachtig weer en de tent was inmiddels al klaargezet voor de HJSC-dagen komen weekend. Dus het werd een hele gezellige nazit rondom de tent. Een mooi klein voorproefje voor wat ons volgende week te wachten staat.

HJSC-veiling
De pronkstukken die worden ingebracht – wie biedt??
** De voetbalschoenen die Arjen Robben droeg tijdens zijn laatste prof wedstrijd!
** Een Oranje-shirt van onze vrienden van het Nederlands Dovenelftal!
** Een gesigneerd Oranje-shirt met logo, naam en nummer van Sherida Spitse!
** Een Feyenoord-shirt met handtekeningen van de spelers! Wees erbij, bieden staat vrij!