HJSC incasseert zevenklapper in Stavoren

Het was zaterdag een pijnlijke middag voor het vlaggenschip van HJSC. In Stavoren tegen QVC ging het met pijnlijke cijfers onderuit, na 90 minuten voetballen was het 7-0 voor de thuisploeg.

Met de Gaasterland Expres ging de HJSC selectie en supporters richting Stavoren. Die extra steun maakte op het veld niet veel uit want HJSC heeft geen moment de hoop gehad op een resultaat. De 1-0 lag al vrij snel in het netje en dat het met rust maar 2-0 was mag een wonder worden genoemd.

In de tweede helft was het helemaal dweilen met de kraan open. HJSC kon wederom voorin niets teweeg brengen en incasseerde de ene naar de andere tegenaanval. Gezegd moet worden dat ook bijna alles van QVC in de goal vloog, maar het was dus een ongekende slachtpartij in de tweede helft.

Alles aan HJSC kant was blij toen de scheidsrechter voor het laatst op zijn fluitje blies. Het enige positieve kwam pas na de wedstrijd in de vorm van de derde helft. Daarin was HJSC als vanouds sterkt, maar ook deze keer leverde het geen punten op.

Zaterdag wederom een uitwedstrijd, Tollebeek is dan de tegenstander.