HJSC hervat competitie met kraker tegen ENS

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Trotse koploper HJSC neemt het in de eerste wedstrijd na de winterstop op tegen de nummer twee van de ranglijst. Gelijk een lekker potje om mee te beginnen dus. SV ENS staat twee punten onder HJSC en kan bij winst dus de koppositie overnemen. Uiteraard is de selectie gebrand om de punten op het eigen sportpark Oan it Far te behouden. Bovendien kan HJSC moet putten uit de eerdere ontmoeting eerder dit seizoen. Op het kunstgras van ENS werd op de eerste speeldag met 3-2 gewonnen.

 

Tekst gaat verder onder video.

In de winterstop oefende HJSC tegen Creil en Delfstrahuizen. Van de vierdeklasser Creil werd met 2-0 gewonnen. Tegen eveneens vierdeklasser Delfstrahuizen verloor HJSC met 3-1. Natuurlijk zijn dat uitslagen in oefenwedstrijden waar geen touw op vast te binden is. De competitie heeft de hoogste prioriteit en de equipe van Broer Wiebe de Ringh zal er alles aan doen om vanmiddag de voorsprong op ENS te vergroten. Helemaal met in het achterhoofd de wedstrijd van volgende week. HJSC speelt dan de lastige uitwedstrijd tegen IJVC. Vorig seizoen werd er weliswaar in de allerlaatste minuut gewonnen, over het algemeen heeft HJSC het daar ontzettend moeilijk.

De kraker start zoals gewoonlijk om 14:30 uur op Sportpark Oan it Far in Hommerts. De ploeg hoopt op veel support in deze cruciale wedstrijd. Helemaal omdat ENS waarschijnlijk ook de nodige support meeneemt zoals te lezen is op Twitter.

Selectie vv HJSC tegen sv ENS

1: Johan de Boer (K)
2: Erro Hofstra
3: Mark Tesselaar (C)
4: Nils de Lange
6: Pieter Kor Spoelstra
7: Sander Sijbranda
8: Bart van Kalsbeek
9: Henk Sijbranda
10: Pieter Wiersma
11: Justin Boonstra
12: Tristan Kouwenhoven
13: Toussaint Boonstra
14: Marko Hoekstra
19: Jetze Wiersma