HJSC hervat de competitie in en tegen Blokzijl

Vorig seizoen schreven we in de voorbeschouwing op deze wedstrijd dat het misschien wel de leukste uitwedstrijd van het jaar is. Vorig jaar presteerde HJSC 1 het in de derde helft de tap leeg te drinken en moesten de beide selecties noodgedwongen over op flesjes. Het was dus ook vorig seizoen weer een geweldige uitwedstrijd. Ook werd er met 0-5 gewonnen door doelpunten van Tristan Kouwenhoven, Nils de Lange, Sander Sijbranda en Bart van Kalsbeek (2x).

De tripjes naar Blokzijl lijken misschien alleen maar uit te draaien op simpele zege’s en een geweldige derde helft, HJSC moet toch keer op keer scherp zijn. Als er zo slecht wordt gevoetbald als tegen IJVC twee weken geleden, dan wacht HJSC een loodzware middag in de kop van Overijssel. Blokzijl groeit elk jaar en lijkt ook elk jaar sterker te worden. Het verloor dit seizoen van Ens en EBC, maar speelde op de eerste speeldag wel knap gelijk tegen Woudsend. Het is echt een ploeg van pieken en dalen.

Desalniettemin gaat HJSC er weer proberen een prachtige middag van te maken. Alle ploegen in de competitie hebben inmiddels punten gemorst en HJSC wil gewoon bovenin mee blijven doen. Een resultaat van zeven punten uit drie wedstrijden zou uitstekend zijn en betekent gewoon dat HJSC bovenin de ranglijst te vinden is.

Overig programma 5a zaterdag
Bakhuizen – SV Ens
SC Espel – IJVC
Steenwijker Boys – Heerenveen
SVBS – Woudsend

SV Blokzijl – VV HJSC
14:30 | Sportpark De Uiterdijken
Scheidsrechter: T. de Boer