HJSC 1 kan rekenen op veel steun in Stavoren

Als scheidsrechter van den Beld zaterdagmiddag om 14:30 uur voor de eerste keer op zijn fluit blaast, kan HJSC 1 rekenen op genoeg support. De supportersbus richting Stavoren is namelijk volgeboekt. Om kwart voor 1 vertrekt het hele gebeuren vanaf dorpshuis Oan it Far.

QVC kent uitstekende seizoenstart
HJSC treft in QVC een ploeg die uitstekend in vorm is en momenteel het derde stek bezet, HJSC staat op de twaalfde plaats. QVC verloor nog geen wedstrijd en scoorde bovendien al veertien keer in vijf wedstrijden. Toch zal HJSC, zaterdag weer spelend in het paarse uittenue er alles aan doen om er een echte wedstrijd van te maken, zeker gesteund door een bus vol supporters.

HJSC moet het nog wel doen zonder doelman Johan de Boer (blessure) en aanvallers Pieter Wiersma (schorsing) en Justin Boonstra (blessure). De verwachting is dat zij volgende maand weer aansluiten. Voor Jetze Wiersma is het wel al winterstop. Afgelopen zaterdag schoot zijn schouder uit de kom. Hij moet hier enige tijd van herstellen.

Na afloop zal het ongetwijfeld gezellig worden in de kantine. Na afloop is er namelijk livemuziek, kans is groot dat we nog even blijven hangen.

HJSC 2 en VR1 spelen beiden in Bolsward
Zaterdag zijn er helemaal geen seniorenwedstrijden in Hommerts. HJSC 2 en het damesteam spelen namelijk beiden in Bolsward. Tegen Bolsward 4 en Bolsward VR2. De vrouwen bijten om 12:45 het spits af, HJSC 2 volgt om 15:00 uur.

10:00 | JO11-2 – Oeverzwaluwen JO11-2
12:45 | Bolsward VR2 – HJSC VR1
14:30 | QVC 1 – HJSC 1
15:00 | Bolsward 4 – HJSC 2

Selectie HJSC 1 tegen QVC
1. Lars Palijama (K)
2. Erro Hofstra
3. Mark Tesselaar ©
4. Aizo Veltman
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Egbert Bethlehem
11. Henk Hoekstra
13. Toussaint Boonstra
14. Tristan Kouwenhoven
16. Bert Veltman
17. Sander Sijbranda
18. Nils de Lange