HJSC 1 reist af naar Oudemirdum

Na de toch wel teleurstellende wedstrijd tegen AVC van vorige week, gaat HJSC 1 richting Oudemirdum. Om half 3 begint daar het duel met NOK. De ploeg staat negende en heeft maar drie punten meer dan HJSC. Het doelsaldo van NOK is iets beter, maar bij een zege van HJSC zou het zomaar over de Nijemirdum – Oudemirdum Kombinatie heen kunnen op de ranglijst.

De teleurstelling van vorige week zit hem volledig in de goede tweede helft. Waar HJSC 1 de eerste helft tegen AVC amper aan voetballen toe kwam, was de tweede helft een uitstekende. En dat was nite voor het eerst dit seizoen. Het is in de nog jonge competitie al iets te vaak gebeurd dat HJSC de schade van de eerste helft moet herstellen, en dat lukt helaas niet altijd.

Tegendoelpunten komen vaak tot stand door eigen fouten, en niet zo zeer door prachtig uitgespeelde aanvallen van de tegenstander. Een goede eerste helft zou dus wel eens de sleutel kunnen zijn tot een resultaat tegen NOK. En met een zege zou HJSC ook weer iets afstand doen van de onderste regionen van de competitie. Volgende week speelt HJSC thuis tegen de hekkensluiter, de Walde. Het zou mooi zijn als HJSC in twee weken tijd een grote afstand kan doen van die plaats. En die uitdaging begint vanmiddag in Oudemirdum.

HJSC 2 gaat vanmiddag niet door
HJSC 2 gaat vanmiddag niet door. SDS 4 heeft het duel moeten uitstellen omdat ze niet genoeg spelers op de been konden krijgen. Dit duel zal op woensdag 4 december worden ingehaald.

NOK 1 – HJSC 1
14:30 uur | Sportpark De Skelp
Scheidsrechter: T.W. Bakker

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Jarno Hofstra
Toussaint Boonstra
Tristan Kouwenhoven
Marko Hoekstra
Pieter Kor Spoelstra
Sander Sijbranda
Pieter Wiersma
Justin Boonstra
Jetze Wiersma
Jelger de Boer
Lammert Wiersma
Lars Palyama (K)