HJSC 1 naar Sloten, VR1 en HJSC 2 in eigen huis

Voor HJSC 1 staat morgen alweer de vierde competitiewedstrijd op het programma. Na een gelijkspel, een zege en een nederlaag staat het eerste elftal op de achtste plaats met vier punten. Tegenstander Sleat won het eerste competitieduel van QVC, maar verloor vervolgens van AVC en NOK.

Lang geen fitte selectie
HJSC kan morgen dus goede zaken doen op de ranglijst. Helaas kan HJSC niet op volle oorlogssterkte aantreden. Aanvoerder Mark Tesselaar kreeg vorige week een rode kaart en is dus geschorst. Hij kreeg zoals verwacht één wedstrijd schorsing. Verder moet HJSC het doen zonder Egbert Bethlehem (blessure), Jetze Wiersma (blessure), Tristan Kouwenhoven (blessure) en Pieter Wiersma (werk). De al langer geblesseerden Toussaint Boonstra, Marko Hoekstra en Bart van Kalsbeek zijn er uiteraard ook niet bij. De laatste twee trainen inmiddels wel weer deels voorzichtig mee.

Om deze personele problemen op te vangen zullen Thijs Stremler, Herre Bosma en Redmer van Netten aansluiten bij het eerste elftal.

Wedstrijd te volgen via Twitter
Uiteraard nog geen publiek helaas. Het duel is zaterdag te volgen via de twitterpagina van HJSC.

Thuiswedstrijden voor HJSC VR1 en HJSC 2
Na de klinkende zege van vorige week staan de dames er goed voor. Met zeven punten uit vier wedstrijden is de derde plaats een prima prestatie. Koploper Lemmer is echter de tegenstander. Met tien punten is een zege dus voldoende om op gelijke hoogte te komen. Deze wedstrijd begint om 12:30 in Hommerts.

HJSC 2 trapt om 15:00 af tegen Bolsward 4. Met drie punten uit twee wedstrijden staat It Twadde op de negende plaats. Tegenstander Bolsward 4 haalden evenveel punten uit twee wedstrijden. Met een zege kan het tweede een mooie sprong maken op de ranglijst.

Selectie HJSC 1
Johan de Boer
Jarno Hofstra
Nils de Lange
Erro Hofstra
Lex Potma
Jelger de Boer
Herre Bosma
Thijs Stremler
Redmer van Netten
Thomas Bethlehem
Lammert Wiersma
Sander Sijbranda
Justin Boonstra

Aftrap: 14:30 | Sportpark ‘t Krûdfjild, Sloten. 

Overige wedstrijden in de competitie

AVC SC Bolsward
SSA Creil-Bant VV Tollebeek
SC Franeker De Wâlde
VV QVC VV Delfstrahuizen
VV Sleat HJSC
Waterpoort Boys Foarút