HJSC 1 en 2 jagen op derde competitiezege

Zowel HJSC 1 als HJSC 2 gaan zaterdag proberen drie uit drie te behalen. Beide seniorenteams zijn in competitieverband prima gestart en hopen dit dan ook een passend vervolg te kunnen geven.

HJSC 2 naar vissersplaats Urk
It Twadde mag dit proberen op Urk. De selectie zal daar aantreden tegen het achtste team van de blauw witten. Urk speelde in tegenstelling tot HJSC 2 nog maar één wedstrijd en die ging verloren. Verliezen is iets wat HJSC 2 nog niet heeft gedaan dit seizoen. Ook in de beker werd gewonnen waardoor de volgende ronde is behaald. Daar speelt HJSC 2 op 22 oktober een uitwedstrijd tegen Zwaagwesteinde 3. Een redelijke trip voor de jongens van Rohald Boonstra en Hielke Visser.

Volg de mannen van HJSC 2 nu ook op Instagram
Niets meer missen van de avonturen van It Twadde? Ze zijn nu ook te volgen via Instagram. Zoek even op HJSC 2 en gegarandeerd dat u uitkomt op hun pagina

Vlaggenschip treft oude bekende in Hommerts
HJSC 1 verkeerd in een prima vorm en wil deze zaterdag natuurlijk doorzetten als Mulier de tegenstander is. Op de ranglijst de nummer drie tegen de nummer vier. Mulier wist vorige week met 4-0 te winnen van LSC 1890 en speelde een week eerder gelijk tegen CVO. Zoals bekend staat HJSC op zes punten na twee 1-0 zeges op Blokzijl en NOK.

Met de bekerwedstrijd tegen IJVC meegerekend (3-0 winst) heeft HJSC 1 al drie wedstrijden op rij de nul weten te behouden. Al baart het scorend vermogen voorin toch wel enkele zorgen. Mulier is in ieder geval geen onbekende. De laatste officiële ontmoeting was een heugelijke voor HJSC. In de nacompetitie van 2017/2018 won HJSC een ware thriller na penalty’s. Wij delen met alle liefde het linkje met de beelden hieronder.

Klik hier voor de nacompetitiewedstrijd tegen Mulier

JO19-1 speelt een oefenwedstrijd en VR1 afgelast
Verder is er geen jeugdvoetbal in Hommerts. Enkel de JO19-1 die een ingelaste oefenwedstrijd speelt tegen de leeftijdsgenoten uit IJlst. Het duel van de VR1 tegen AVC gaat helaas niet door.

HJSC 1 – Mulier 1
15:00 | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: P.R. Hannema

Selectie vvHJSC 1
1. Johan de Boer (K)
2. Erro Hofstra
3. Mark Tesselaar (C)
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Henk Hoekstra
10. Pieter Wiersma
12. Mark Jaarsma
13. Ramon Raap
14. Piet Jan Nauta
16. Bert Veltman
17. Sander Sijbranda
18. Herre Bosma