Vierde klasser Scharnegoutum ruim langs H.J.S.C.

Na de ruime 6-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen DWP speelde HJSC dinsdag alweer de volgende bekerwedstrijd. In en tegen Scharnegoutum werd wederom met ruime cijfers verloren, 4-0.

HJSC vroeg op achterstand

Als na drie minuten keek HJSC tegen een achterstand aan. De linksbuiten van Scharnegoutum kon vrij makkelijk naar binnen trekken en schoot vervolgens de bal knap achter keeper Johan de Boer. HJSC kwam na de vroege achterstand wel iets beter in de wedstrijd maar zag de score na een dik half uur verdubbeld worden. Door vanuit een vrije trap raak te koppen zat Scharnegoutum al snel in de wedstrijd op rozen. Met 2-0 gingen beide ploegen de rust in.

Ook na de hervatting niet scherp

HJSC kwam ook snel na rust op een 3-0 achterstand. Een van richting veranderd schot liet Johan de Boer kansloos en de wedstrijd was eigenlijk gespeeld. Een halfuur voor tijd bepaalde Scharnegoutum de eindstand op 4-0.