Getergd Woudsend wist laatste twee duels te winnen

HJSC kan zich opmaken voor een heet middagje in Woudsend. De gastheren van vanmiddag wonnen hun laatste twee duels en zijn de weg omhoog ingeslagen. HJSC wil natuurlijk in het spoor van Espel blijven en dan zal er toch echt moeten worden gewonnen. De laatste jaren heeft HJSC eigenlijk geen enkele moeite met Woudsend. Vorig seizoen werd met 0-2 gewonnen door doelpunten van Bart van Kalsbeek en Henk Sijbranda. De laatste vier seizoenen werden de duels in Woudsend bovendien winnend afgesloten.

Dit biedt uiteraard alles behalve garanties. Beide ploegen vechten om de punten in een competitie waar de verschillen minimaal zijn. Een misstap kan zo een aantal plaatsen op de ranglijst schelen. Wil HJSC een periode pakken en sowieso mee blijven doen om de titel, dan moet er vanmiddag gewoon gewonnen worden. Het duel begint zoals gebruikelijk om 14:30 uur.

Jelger de Boer maakt selectiedebuut
Slecht nieuws is het ontbreken van Bart van Kalsbeek en Jeroen Kroles. Beide vaste klanten van het eerste elftal zijn geblesseerd geraakt deze week en niet op tijd fit. Jelger de Boer zal daarom voor het eerst bij de selectie zitten en ook Henk Sijbranda gaat mee naar Woudsend.

HJSC 2 tegen Blauw Wit”34
HJSC twee mag vanmiddag ook weer aan de bak. Na het afgelaste duel van vorige week is nu Blauw Wit”34 7 de tegenstander. De aftrap is ook om 14:30 uur in Hommerts.

Woudsend – HJSC | 14:30 
Sportpark de Spil, Woudsend
Scheidsrechter: J.J. Dijkstra