Durk van der Gaast geëerd op historische ledenvergadering

Vrijdagavond 9 september was de algemene ledenvergadering van onze voetbalvereniging. De vergadering is goedbezocht en de toekomst van onze club ziet er rooskleurig uit. Een aantal punten tijdens de vergadering schoten er uit.

*Tekst gaat verder onder de foto

Afscheid van Durk van der Gaast
Durk van der Gaast werd in het zonnetje gezet. De markante clubman van HJSC werd bedankt voor zijn bewezen diensten. Bestuurslid Timo Wittermans had lovende woorden voor Durk. “We zijn de tel kwijtgeraakt Durk, maar volgens mij ben jij meer dan 100 jaar secretaris geweest”. Iedereen kent Durk, hij neemt nu afscheid als secretaris maar zal gelukkig nog altijd aan onze club gebonden blijven. Uiteraard als vertrouwd gezicht bij de ingang, maar nu ook als archivaris.

Eerste vrouwelijke bestuurslid
Marijke van Pelt neemt de taken van Durk over. Dit betekent meteen dat zij de eerste vrouwelijke bestuurder gaat zijn in de geschiedenis van HJSC. De komende periode gaat Durk haar helpen om alle taken onder de knie te krijgen zodat zij op een goede manier zal worden ingewerkt. Er volgende een luid applaus in de zaal voor toen bekend werd dat Marijke zich had aangeboden voor de functie.

Begin gemaakt met digitale scorebord en overdekte statribune
Vorige week zaterdag 3 september zijn de eerste palen de grond ingegaan voor het nieuwe scorebord en de overkapping van onze statribune. Door rompslomp met vergunningen en levertijd op materialen heeft dit langer op zich laten wachten dan gehoopt. Gelukkig komt de vaart er nu in en verwachten we snel het digitale scorebord in werking te hebben. De overkapping zal in de loop van dit jaar ook klaar zijn. Twee prachtige projecten om weer naar uit te kijken.