HJSC won maar één van de dertien ontmoetingen

HJSC 1 begint zaterdag aan de bekerpoule met een wedstrijd tegen “De Wite Peal”. Dat wordt een lastige klus voor de groenhemden als we de historie er even bij pakken.

HJSC won weliswaar de laatste ontmoeting in het seizoen 2012/13 met 3-2, verder won het geen enkele treffen met de ploeg uit Sintjohannesga. Dertien keer speelden de ploegen tegen elkaar, elf keer won DWP, twee keer werd het gelijk, en HJSC won dus één keer.

DWP kende beroert einde van het vorige seizoen

DWP werd afgelopen seizoen bijna kampioen van de derde klasse. Maar op de laatste speeldag ging het toch mis. Het won weliswaar met 3-0 van vv Heeg, maar concurrent SV De Griffioen scoorde in de allerlaatste minuut een goal waardoor zij kampioen werden en DWP nacompetitie moest spelen.

In de nacompetitie bleek SC Berlicum over twee wedstrijden te sterk voor DWP waardoor het ook komend seizoen derde klasser blijft.

HJSC moet zaterdag het alles uit de kast trekken om een resultaat te halen tegen deze sterke derdeklasser. De wedstrijd begint om 14.45 uur na de wedstrijd van HJSC 2. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt de teamfoto gemaakt.

H.J.S.C. – DWP
14.45 uur | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: C. Koper

Selectie HJSC tegen DWP
Johan de Boer (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Nils de Lange
Lex Potma
Tristan Kouwenhoven
Pieter Wiersma
Jeroen Kroles
Bart van Kalsbeek
Toussaint Boonstra
Arjen Visser
Jarno Hofstra
Henk Sijbranda
Sander Sijbranda