Creil-Bant volgende tegenstander van HJSC

Voor dat het vlaggenschip twee weken niet in actie komt is fusieclub Creil-Bant de tegenstander. Na drie gelijke spelen op rij treft HJSC de nummer vijf van de ranglijst. 

Eerder dit seizoen troffen beide teams elkaar op de eerste speeldag in Hommerts. HJSC ging toen wat ongelukkig met 2-3 onderuit. De tegendoelpunten kwamen toen vooral door eigen fouten die Creil-Bant in het zadel hielpen naar de uiteindelijke zege. HJSC treft vanmiddag niet een ploeg in vorm. De laatste zes wedstrijden wist de ploeg niet te winnen. Misschien een ideaal moment voor HJSC om de zure nederlaag van eerder dit seizoen recht te trekken.

Puzzelen voor Pope Leffring
HJSC mist nogal wat spelers vanmiddag in Creil. Pieter Kor (vakantie), Jetze (blessure) en Justin (blessure) zijn er sowieso niet bij. Ook Nils de Lange ontbreekt in de wedstrijdselectie. Hij en zijn partner Kirsten zijn afgelopen maandag ouders geworden van Lotta Ylva. Omdat bovenstaande niet beschikbaar zijn zullen onder andere a-junioren Jelger de Boer en Herre Bosma aan de selectie worden toegevoegd. De hele selectie is hieronder te lezen.

Creil/Bant 1 – HJSC 1
15:00 | Gemeentelijke sportvelden Creil
Scheidsrechter: M.E. van der Beld

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Thomas Bethlehem
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Lex Potma
Jelger de Boer
Tristan Kouwenhoven
Toussaint Boonstra
Marko Hoekstra
Sander Sijbranda
Pieter Wiersma
Wiebe Jelle van der Hoek
Herre Bosma
Jarno Hofstra
Lars Palijama (K)

Overige wedstrijden in 4A zaterdag

 SSA Creil-Bant  HJSC
 VV Delfstrahuizen  De Wâlde
 SC Franeker  Waterpoort Boys
 SV NOK  AVC
 VV Sleat  SC Bolsward
 VV Tollebeek  VV QVC
 TOP ’63  Foarút